Vážené zákaznice .-) ZROVNA TEĎ MŮŽETE VYUŽÍT SLEVU 30% NA VĚTŠINU POLOŽEK SKLADEM A TAKÉ NA NOVINKY! ZADEJTE KÓD "MET" A VYUŽIJTE TÉTO NABÍDKY DO 22.5.2022 !!!
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NĚCO MÁLO OD VÁS... DÍKY!

... Krásný a ta barva. Oblečený je perfektní... 12. 01. 2022 18:46 hod

... Je božský, krásný... 12. 01. 2022 18:46 hod

...Pásek opravdu z kůže, ješte hezčí než jsem čekala :)...  08. 12. 2021 08:22 hod

...Překvapila mě vysoká kvalita lupy a řetízku. Řetízek je jemný a vypadá spíše jako šperk než nutný doplněk.... 22. 11. 2021 11:45 hod

...Vše kvalitní, krásné, ojedinělé, dodání rychlé a nádherně zabalené, vždy se těším, je to pocit jako rozbalování dárků... 8. 09. 2021 08:19 hod

...Krásné šaty, dobrý materiál, velikost M naprosto odpovídá...  04. 07. 2021 10:15 hod

...Jsem nadšená. Design rouška. Nemá chybu. Velká pochvala k zabaleni a rychlé vyřízení zásilky. Všem doporučuji... 1.3.2021 07:30

...Jsem naprosto spokojená,jako ale vždy.Krásné ,kvalitní věci a velice ochotná majitelka😊...  18.1.2021 16:03

...Vždy velmi spokojená...  21.12.2020 18:55

... Krásně zpracovaná a dobře padnoucí parka, navíc nepromokavá a zároveň prodyšná. Velikost odpovídá...  18. 10. 2020 10:05 hod

...Vše v pořádku. Nechci ale hodnotit zboží ,to si sama vyberu a nikdy nebyl problém. Pro mne je také důležitý, potěšující a velmi milý přístup provozovatelky tohoto e-shopu. Je zde nabídka zajímavých, kvalitních věcí, když zásilku rozbaluji, je radost to vidět jak je s láskou balená ,k tomu vždy malý praktický dáreček nebo krásný vzkaz. Komunikace s e-shopem je perfektní a všem doporučuji...   28. 09. 2020 08:16 hod

...Krásná halenka, vyhovující velikost, naprostá spokojenost....  15. 05. 2020 02:20 hod

...Zakoupila jsem si zde LEGÍNY GOTH PUNK RAVE a jsem velice spokojená, jak se zbožím, tak s velice přívětivou komunikací. Zboží přišlo v krátkém čase. Vše super. Moc doporučuji všem. 😍😍😍...  16.04. 2020 11:11 hod

...Uzasny, skvely, rada zde nakupuji... 03. 04. 2020 14:00 hod.

-----------------------------------

TAKÉ NĚCO PRO NAŠE MRŇATA 

Kouzelné hračky a pomůcky pro Vaše děti ...

 

Líná máma 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů
CO JSOU SUŠENKY (COOKIES)

Co jsou to cookies a jak vyjádříte souhlas s jejich používáním?
Cookies jsou textové soubory ukládané do počítače nebo jiného elektronického zařízení každého návštěvníka webového rozhraní, které umožňují správnou funkčnost webu, analýzu způsobu užívání webu, nebo pomáhají s marketingem.

Druhy cookies
Funkční cookies
Tyto cookies jsou nezbytné k tomu, aby webové stránky fungovaly, takže není možné je vypnout. Příkladem může být bezpečnostní nastavení, přihlašování, vyplňování formulářů apod. Tyto soubory cookies neukládají žádné informace přiřaditelné ke konkrétní osobě.

Analytické cookies
Tyto cookies slouží ke zlepšení fungování webových stránek. Umožňují nám rozpoznat a zjistit počet návštěvníků, zdroj jejich návštěvy a sledovat, jak používají webové stránky. To nám pak umožňuje zlepšovat funkce a rychlost webových stránek. K tomu využíváme především nástroj Google Analytics. Tyto cookies neshromažďují informace, které by dokázaly identifikovat Vaši osobu.

Marketingové cookies
Používají se ke sledování preferencí návštěvníků webových stránek za účelem cílení reklamy, tj. zobrazení a vyhodnocení marketingových a reklamních sdělení (i na stránkách třetích stran), které mohou být pro návštěvníka webových stránek zajímavé. Marketingové soubory cookies využívají nástrojů externích společností, např. Google Ads, Seznam Sklik a Facebook. Tyto marketingové cookies budou použity pouze na základě Vašeho souhlasu.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
  1. Společnost Simona Kvardová Chmelíková /KACUZZZ/ se sídlem Pod tvrzí 395, 250 70  Odolena Voda, IČ 495 55 499, zapsaná v Živnostenském rejstříku Městský úřad Brandýs nad Labem (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno p.Simonou Kvardovou Chmelíkovou,  tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    Poskytovatelem služby je Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese kacuzzz@seznam.cz, případně na simona.chmelikova@seznam.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.kacuzzz.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
  7. Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

     

  8. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

  9. Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

  10. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

     

  11. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

 

 

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

 

LEGISLATIVA

OBCHODNÍ PODMÍNKY

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

O NÁS

PLATBA : PŘEVODEM, DOBÍRKA, KARTOU, PAYPAL

DOPRAVA : ZÁSILKOVNA NA ADRESU I NA POBOČKY

 

 

KONTAKT
KACUZZZ
Simona Kvardová Chmelíková
Simona Kvardová Chmelíková
09.00 - 19.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz