Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NĚCO MÁLO OD VÁS... DÍKY!

...Jsem nadšená. Design rouška. Nemá chybu. Velká pochvala k zabaleni a rychlé vyřízení zásilky. Všem doporučuji... 1.3.2021 07:30

...Jsem naprosto spokojená,jako ale vždy.Krásné ,kvalitní věci a velice ochotná majitelka😊...  18.1.2021 16:03

...Vždy velmi spokojená...  21.12.2020 18:55

... Krásně zpracovaná a dobře padnoucí parka, navíc nepromokavá a zároveň prodyšná. Velikost odpovídá...  18. 10. 2020 10:05 hod

...Vše v pořádku. Nechci ale hodnotit zboží ,to si sama vyberu a nikdy nebyl problém. Pro mne je také důležitý, potěšující a velmi milý přístup provozovatelky tohoto e-shopu. Je zde nabídka zajímavých, kvalitních věcí, když zásilku rozbaluji, je radost to vidět jak je s láskou balená ,k tomu vždy malý praktický dáreček nebo krásný vzkaz. Komunikace s e-shopem je perfektní a všem doporučuji...   28. 09. 2020 08:16 hod

...Krásná halenka, vyhovující velikost, naprostá spokojenost....  15. 05. 2020 02:20 hod

...Zakoupila jsem si zde LEGÍNY GOTH PUNK RAVE a jsem velice spokojená, jak se zbožím, tak s velice přívětivou komunikací. Zboží přišlo v krátkém čase. Vše super. Moc doporučuji všem. 😍😍😍...  16.04. 2020 11:11 hod

...Uzasny, skvely, rada zde nakupuji... 03. 04. 2020 14:00 hod.

-----------------------------------

TAKÉ NĚCO PRO NAŠE MRŇATA 

Kouzelné hračky a pomůcky pro Vaše děti ...

 

Líná máma 

Milá a pohodová knížka pohádkových příběhů o letadlech od profesionálního zkušebního letce Vladimíra Kvardy - již 2.vydání 

Pohádky na křídlech

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů