Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NĚCO MÁLO OD VÁS... DÍKY!

...Překvapila mě vysoká kvalita lupy a řetízku. Řetízek je jemný a vypadá spíše jako šperk než nutný doplněk.... 22. 11. 2021 11:45 hod

...Vše kvalitní, krásné, ojedinělé, dodání rychlé a nádherně zabalené, vždy se těším, je to pocit jako rozbalování dárků... 8. 09. 2021 08:19 hod

...Krásné šaty, dobrý materiál, velikost M naprosto odpovídá...  04. 07. 2021 10:15 hod

...Jsem nadšená. Design rouška. Nemá chybu. Velká pochvala k zabaleni a rychlé vyřízení zásilky. Všem doporučuji... 1.3.2021 07:30

...Jsem naprosto spokojená,jako ale vždy.Krásné ,kvalitní věci a velice ochotná majitelka😊...  18.1.2021 16:03

...Vždy velmi spokojená...  21.12.2020 18:55

... Krásně zpracovaná a dobře padnoucí parka, navíc nepromokavá a zároveň prodyšná. Velikost odpovídá...  18. 10. 2020 10:05 hod

...Vše v pořádku. Nechci ale hodnotit zboží ,to si sama vyberu a nikdy nebyl problém. Pro mne je také důležitý, potěšující a velmi milý přístup provozovatelky tohoto e-shopu. Je zde nabídka zajímavých, kvalitních věcí, když zásilku rozbaluji, je radost to vidět jak je s láskou balená ,k tomu vždy malý praktický dáreček nebo krásný vzkaz. Komunikace s e-shopem je perfektní a všem doporučuji...   28. 09. 2020 08:16 hod

...Krásná halenka, vyhovující velikost, naprostá spokojenost....  15. 05. 2020 02:20 hod

...Zakoupila jsem si zde LEGÍNY GOTH PUNK RAVE a jsem velice spokojená, jak se zbožím, tak s velice přívětivou komunikací. Zboží přišlo v krátkém čase. Vše super. Moc doporučuji všem. 😍😍😍...  16.04. 2020 11:11 hod

...Uzasny, skvely, rada zde nakupuji... 03. 04. 2020 14:00 hod.

-----------------------------------

TAKÉ NĚCO PRO NAŠE MRŇATA 

Kouzelné hračky a pomůcky pro Vaše děti ...

 

Líná máma 

 

  1. Úvod
  2. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
  1. Společnost Simona Kvardová Chmelíková /KACUZZZ/ se sídlem Pod tvrzí 395, 250 70  Odolena Voda, IČ 495 55 499, zapsaná v Živnostenském rejstříku Městský úřad Brandýs nad Labem (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno p.Simonou Kvardovou Chmelíkovou,  tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    Poskytovatelem služby je Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese kacuzzz@seznam.cz, případně na simona.chmelikova@seznam.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.kacuzzz.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
  7. Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

     

  8. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

  9. Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

  10. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

     

  11. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

 

 

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

 

LEGISLATIVA

OBCHODNÍ PODMÍNKY

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

O NÁS

PLATBA : PŘEVODEM, DOBÍRKA

DOPRAVA : ZÁSILKOVNA, POŠTA, WEDO

 

 

KONTAKT
KACUZZZ
Simona Kvardová Chmelíková
Simona Kvardová Chmelíková
09.00 - 19.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz