NOVINKY - KOLEKCE SECRET, MYSTIC, POWER a GOLD BLACK COLLECTION
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 499,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
NĚCO MÁLO OD VÁS... DÍKY!

... dnes mi přišel balík s objednaným oblečením. Moc děkuji za krásné kousky a tak luxusně zabaleno :-) , to se hned tak nevidí. :-) Určitě budu sledovat Váš internet. obchod a brzy si něco objednám...

...Moc hezké šaty,i materiál... 

... Krásný a ta barva. Oblečený je perfektní... 

... Je božský, krásný... 

...Pásek opravdu z kůže, ješte hezčí než jsem čekala :)...  

...Překvapila mě vysoká kvalita lupy a řetízku. Řetízek je jemný a vypadá spíše jako šperk než nutný doplněk.... 

...Vše kvalitní, krásné, ojedinělé, dodání rychlé a nádherně zabalené, vždy se těším, je to pocit jako rozbalování dárků... 

...Krásné šaty, dobrý materiál, velikost M naprosto odpovídá...  

...Jsem nadšená. Design rouška. Nemá chybu. Velká pochvala k zabaleni a rychlé vyřízení zásilky. Všem doporučuji... 

...Jsem naprosto spokojená,jako ale vždy.Krásné ,kvalitní věci a velice ochotná majitelka😊...   

...Vždy velmi spokojená...  

... Krásně zpracovaná a dobře padnoucí parka, navíc nepromokavá a zároveň prodyšná. Velikost odpovídá...  

...Vše v pořádku. Nechci ale hodnotit zboží ,to si sama vyberu a nikdy nebyl problém. Pro mne je také důležitý, potěšující a velmi milý přístup provozovatelky tohoto e-shopu. Je zde nabídka zajímavých, kvalitních věcí, když zásilku rozbaluji, je radost to vidět jak je s láskou balená ,k tomu vždy malý praktický dáreček nebo krásný vzkaz. Komunikace s e-shopem je perfektní a všem doporučuji...   28. 09. 

...Krásná halenka, vyhovující velikost, naprostá spokojenost....  

...Zakoupila jsem si zde LEGÍNY GOTH PUNK RAVE a jsem velice spokojená, jak se zbožím, tak s velice přívětivou komunikací. Zboží přišlo v krátkém čase. Vše super. Moc doporučuji všem. 😍😍😍... 

...Uzasny, skvely, rada zde nakupuji... 

-----------------------------------

TAKÉ NĚCO PRO NAŠE MRŇATA 

Kouzelné hračky a pomůcky pro Vaše děti ...

 

Líná máma 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů