VELKÝ VÝPRODEJ 60% NA POLOŽKY SKLADEM !!! ZADEJTE KÓD "SALE60" DO OBJEDNÁVKY !!!
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 499,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
NĚCO MÁLO OD VÁS... DÍKY!

...Moc hezké šaty,i materiál... 28. 03. 2022 10:59 hod

... Krásný a ta barva. Oblečený je perfektní... 12. 01. 2022 18:46 hod

... Je božský, krásný... 12. 01. 2022 18:46 hod

...Pásek opravdu z kůže, ješte hezčí než jsem čekala :)...  08. 12. 2021 08:22 hod

...Překvapila mě vysoká kvalita lupy a řetízku. Řetízek je jemný a vypadá spíše jako šperk než nutný doplněk.... 22. 11. 2021 11:45 hod

...Vše kvalitní, krásné, ojedinělé, dodání rychlé a nádherně zabalené, vždy se těším, je to pocit jako rozbalování dárků... 8. 09. 2021 08:19 hod

...Krásné šaty, dobrý materiál, velikost M naprosto odpovídá...  04. 07. 2021 10:15 hod

...Jsem nadšená. Design rouška. Nemá chybu. Velká pochvala k zabaleni a rychlé vyřízení zásilky. Všem doporučuji... 1.3.2021 07:30

...Jsem naprosto spokojená,jako ale vždy.Krásné ,kvalitní věci a velice ochotná majitelka😊...  18.1.2021 16:03

...Vždy velmi spokojená...  21.12.2020 18:55

... Krásně zpracovaná a dobře padnoucí parka, navíc nepromokavá a zároveň prodyšná. Velikost odpovídá...  18. 10. 2020 10:05 hod

...Vše v pořádku. Nechci ale hodnotit zboží ,to si sama vyberu a nikdy nebyl problém. Pro mne je také důležitý, potěšující a velmi milý přístup provozovatelky tohoto e-shopu. Je zde nabídka zajímavých, kvalitních věcí, když zásilku rozbaluji, je radost to vidět jak je s láskou balená ,k tomu vždy malý praktický dáreček nebo krásný vzkaz. Komunikace s e-shopem je perfektní a všem doporučuji...   28. 09. 2020 08:16 hod

...Krásná halenka, vyhovující velikost, naprostá spokojenost....  15. 05. 2020 02:20 hod

...Zakoupila jsem si zde LEGÍNY GOTH PUNK RAVE a jsem velice spokojená, jak se zbožím, tak s velice přívětivou komunikací. Zboží přišlo v krátkém čase. Vše super. Moc doporučuji všem. 😍😍😍...  16.04. 2020 11:11 hod

...Uzasny, skvely, rada zde nakupuji... 03. 04. 2020 14:00 hod.

-----------------------------------

TAKÉ NĚCO PRO NAŠE MRŇATA 

Kouzelné hračky a pomůcky pro Vaše děti ...

 

Líná máma 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Kacuzzz (Simona Kvardová Chmelíková), se sídlem Pod tvrzí 395, 250 70  Odolena Voda, IČ  495 55 499,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 120 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů